BOMBA (gitara i glas)

Bomba

Bomba – gitarista i pevač

Bomba je muzičar koji svira više instrumenata, a najčešće ćete ga videti sa gitarom. Muzika ga je interesovala od samog detinjstva, tako da se od svoje 7. godine bavi muzikom. Imao je to zadovoljstvo da radi sa najboljim muzičarima u KUD „Dimitrije Tucović“ jer je vodio ovaj orkestar, a nakon prelaska u profesionalne vode, najduže sarađuje sa Nešom. Često su ga angažovali i iz Nacionalnog ansambla „Kolo“ gde je popunjavao privremeno upražnjeno mesto gitariste. Često je pozivan da snimi gitaru u studiju, uglavnom za numere iz oblastni izvorne narodne muzike, a snimao je i gitaru i drugim orkestrima i bendovima. Bomba je bio angažovan i od strane naše najpopularnije hip-hop grupe u Srbiji, „Beogradski sindikat“, da uzme učešće u snimanju spota za pesmu „Balada disidenta“ koji je snimljen u Skadarliji, u restoranu „Dva jelena“ 2012. godine. Neša i Bomba sviraju zajedno od 1990. godine i oni čine okosnicu benda.


NEŠA (harmonika, klavijatura i glas)

Neša - harmonikaš i klavijaturista

Neša – harmonikaš i klavijaturista

Neša je izuzetno talentovan muzičar koji iza sebe ima brojne nagrade na takmičenjima na kojima je učestvovao, a jedan je od retkih ljudi koji je uspeo da dobije i stipendiju za studiranje na prestižnoj muzičkoj akademiji u Bratislavi. Snimio je spot za Maju Nikolić, a jedno vreme je radio i sa našom popularnom Rock grupom „Jugosloveni“. Neša svira više instrumenata i peva. Muzika je njegova velika strast i tome u prilog govori činjenica da Neša svira više instrumenata.

Zaposlen je u muzičkoj školi „Vatroslav Lisinski“ kao profesor harmonike.

 


VANJA (pevačica)

Vanja

Vanja – pevačica

Vanja iza sebe ima solo album za koji joj je pesme pisao naš legendarni roker i kompozitor Milić Vukašinović, a sarađivala je i sa kompozitorima Goranom Radinovićem, Sašom Miloševićem – Maretom i tekstopiscem Markom Jakšićem. Vanja je pevačica sa izuzetnim glasovnim mogućnostima, sa neverovatnom sposobnošću transformacije glasa, pa je u stanju da otpeva najzahtevnije pesme iz različitih žanrova muzike. Neši i Bombi se pridružila 2002. godine, tako da zajedno predstavljaju odlično uvežban sastav. Muzika je ono što je ispunjava, zato je na nastupima vrlo temperamentna i živahna. Pronađite u video galeriji spotove koje je Vanja snimila.


MIŠKO (Violina i glas)

Miško - violinista

Miško – violinista

Miško je izuzetno talentovan violinista sa specifičnim stilom sviranja svog instrumenta. Upravo iz tog razloga, Miško je u stanju da odlično svira kako narodnu, tako i tzv. zabavnu muziku, pa čak i jazz, swing itd. Upravo zbog ovih kvaliteta, bio je pozvan da svira na Cecinom prvom koncertu na Ušću, kao i na koncertima Zorane Pavić, a učestvovao je i u snimanju filma „Bumerang“ i serije „Moj rođak sa sela“ gde je glumio lokalnog muzičara. Ima na desetine studijskih snimaka za razne izvođače. Sa BOMBA BAND-om svira više od 15 godina.


DŽIMI (flauta i frule)

Dzimi

Džimi – flautista

Džimi je najbolji srpski flautista koji potiče iz muzičarske porodice. Zaposlen je u Velikom narodnom orkestru RTS-a. Ima svoj studio kroz koji su prošli mnogi naši poznati pevači i izvođači iz različitih žanrova. Najpoznatiji među njima su: Merima Njegomir, Slađana Delibašić, Đogani, i drugi. Džimi ima iza sebe na stotine studijskih snimaka i koncerata u zemlji i inostranstvu, a 2002. godine je snimljen i Džimijev video poster u produkciji RTS-a. Sa BOMBA BAND-om svira više od 15 godina.

Contact

muzika-za-svadbe

+381 64 123 5401

© 2015 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode